No ty vole! Celej díl v takovém pomalém a klidném tempu, ale u posledních deseti minut jsem měl hubu dokořán a hltal jsem to plnými doušky. Ta atmosféra je dokonalá. Potěšil taky song od The xx a musím smeknout klobouk před Iwanem (Simonem) a jeho hereckým uměním. Co ten dokáže vyjádřit pouhým vykulením očí nebo mrknutím... Neuvěřitelný.
A teď k ději... U Nathana s tím dítětem jsem furt přemejšlel, jestli to nějak nesouvisí s jeho vlastností, ale zřejmě ne... Curtisovo rozcházení s přítelkyní bylo boží. "You're dumping me with a line from Spiderman?"
Jinak Simona mi bylo hrozně líto... V tý jedný scéně mi ze začátku pár vteřin nedošlo, že je Simon u ní doma neviditelnej. Pak mi bliklo. Celkově tahle linie byla hodně zajímavá a pobavila historka o té příhodě se Simonovým kamarádem. No a od chvíle, kdy si Sally začala pouštět to video jsem skoro nedejchal a jen čuměl co se stane... Výborně natočený a zahraný a strašně působivý... A ten konec, jen jsem čuměl. To jsem zvědavej, jak se dostanou z tohohle. Jinak upoutávka na další díl vypadá hodně zajímavě, i když moc netuším, co se bude dít...
Tak hurá za týden u poslední epizody. Snad bude stát finále za to.