No, přiznám se, že to s tím Facebookem mi taky přišlo divné - proč ho Superhoodie vůbec hackoval??? Ty ostatní věci, které z toho vyplývají, už jsou oproti téhle otázce celkem podružné. Ale ten tvůj sen je zajímavý.
A ta fotka mi taky přijde jako fotomontáž. Myslím, že ji Future Simon udělal, aby Alisha věřila, že fakt budou spolu a snažila se o to.
K tomu Twitteru - i Curtis tam má svůj účet, ale po pár tweetech napsal, že mu to nic neříká a že končí. A z herců tam jsou @iwanrheon a @AntoniaLThomas... Ta Simonova hláška, že se ho Nathan snaží přimět, aby vyloupil další banku, je fakt super, možná nejlepší.
Tu kurátorku už dávno v mražáku nemají, byl o tom celý první díl druhé série. Do kulturáku přišel polda, Simon ho neviditelně sledoval a zjistil, že ten polda chce nechat prohledat celý kulturák. Tak se snažil tu mrtvolu odvézt, ale načapal ho Nathan-Lucy a pak i ostatní. No a na konci dílu si dal Nathan Cornetto a společně hodili tu mrtvolu do řeky... Mlíkař s nimi neměl nic společného, takže jeho vraždu s nima nikdo nemůže spojovat a ohořelou mrtvolu Superhoodieho má oficiálně na svědomí ten Game Guy, takže taky nic, čím by se dalo znepokojovat.
To, že Nathan může přežívat v kulturáku, mi zase tak divné nepřijde, myslím, že to je v jeho přirozených schopnostech.
No a ještě k tomu Future Simonovi - myslím, že žádnou superobratnost nemá, prostě se vytrénoval, což jsme viděli i v tomto díle. Dokonce i sám Iwan Rheon musel chodit do posilovny, aby Superhoodieho vůbec mohl hrát. A mám takový dojem, že když prodával svou neviditelnost (ale kdo ví, jestli ji prodal, myslím, že ne, že to jen předstírá), tak si místo toho koupil další schopnosti, jako právě tu imunitu a cestování časem (ne vrácení času, ale cestování v něm - to je rozdíl). Nebo svou neviditelnost vyměnil za jednu z nich a tu druhou si teď dokoupí. Každopádně linie kolem Simona a to, jak se vůbec dozvěděl, že je Superhoodie, je maximálně důležitá, vždyť to byla hlavní zápletka celé druhé série. "O tři měsíce později" bylo fakt obří zklamání.
Bonusová videa doporučuju hlavně Nathan Tribute, Stoner, Not Aquaman, Area 51, Locker Inspection a Misfits one lunchtime. Tyhle všechny se dají najít na YouTube a jsou fakt super. Je i spousta dalších, třeba jak dělají závody na vozíčkách, jak se Nathan zabije pádem z výšky, jak mu uvízne ruka v automatu, jak si oblíkne Kellyiny svatební šaty, jak se Jessica rozejde se Simonem kvůli tomu, co se stalo s jejím otcem atd., ale ty už jsou o něco slabší. Ale i tak by se na ně fanoušek měl kouknout, jsou důležitá i kvůli tomu, že se o nich pak mluví právě na Twitteru.