Ďasík píše:
...Znám i všechna bonusová videa, viděl jsem většinu rozhovorů s herci a třeba to, jak Simon zabije Sally nebo jak ta vymývačka mozků zabije sebe i Nathana, jsem už viděl tolikrát, že bych to nespočítal.
Navíc závěru první série kraluje naprosto úžasný soundtrack. Dokonce jsem si kvůli Misfitům založil Twitter, protože Nathan, Kelly a Simon tam mají své tweety (které píšou přímo tvůrci) a doplňujou to, co se stalo v seriálu.
Díky za tip! Prošla jsem si některá ta videa (ale bez anglických titulků to moc nedávám, např. Kelly tu jen tak z 20 %
a podívala jsem se na Twitter a YouTube i na Facebook.
Líbí se mi ty dialogy Simona a Nathana na Twitteru, třeba jak se ze Simona Nathan snaží vymámit plechovku Fanty, to je moc hezký. Oba dokonale sví, jako v seriálu, úplně jsem je slyšela. Nebo jak Simon píše "I don’t think I like clubbing. Why do people think it's such fun?" to si dám do podpisu
Nebo tohle "Nathan's pestering me to rob another bank. He said if I get him one million pounds he'll stop questioning my sexuality."
ALE:
Ty rozumíš tomu, jak je zasazené do děje, že superhoodie (dokud byl ještě naživu) hacknul Simonův Facebook?
Na Twitteru
26 Nov, simonmisfits: Is anyone else having issues with Facebook? My page seems to have vanished.
26 Nov, Superhoodie: I've had to take over Simon's Facebook page. I've blocked him, it's for his own good.
29 Nov, simonmisfits znovu: I think someone's hacked my facebook page. I can't log in or see it.
29 Nov, kdosi: make a new profile?!
1 Dec, simonmisfits: I'd like my old Facebook back. It took me a long time to make those friends.
26 Nov: Kdosi @Superhoodie (ten tam totiž má taky profil): it must be hard for Alicia too how can she act normal in front if Simon??
1 Dec: Superhoodie na kohosi: She needs to be strong. It won't be forever.
Ještě se ho tam někdo stejný den ptá, jestli Simon kvůli tomu, že má hacknutý Facebook nebude ještě víc podezíravý a Superhoodie mu odpovídá:
It's a risk I have to take in order to protect my past and their future.
Na Facebooku:
26. 11.: This is Simon, but not the Simon you know. This is the Simon he will become. I'm taking over this page until the time is right. I’ve locked him out of this account – he cannot know his future. Not yet.
Pak tam píše Alisha, zřejmě z notebooku Superhoodieho. Nic zvláštího, jen snad, že ta fotka z Las Vegas mi přijde jako evidentní fotomontáž. A taky je zajímavá věta: "He can’t know who he’ll become yet."
20. 12.: Finally got my account back. But it doesn't feel right. Feels like I'm trespassing.
Nenapadá mě jiné vysvětlení, než že to nahrává mé teorii, že slib platil jen do smrti superhoodieo (jakkoli se mi ta teorie vůbec nelíbí).