No, musím souhlasit, že tenhle díl byl fakt průměrný.
Potěšil Simon, a to dokonce dvakrát, skóroval a ještě si získal Nathanův respekt, o což mu myslím šlo vždycky nejvíc... Takže se fakt může cítit jako superhrdina, zabil dvě pořádné mouchy jednou ranou.
Nathan byl taky fajn, jako obvykle byl nejvtipnější, ale já osobně mám nejradši jeho "smrtelné" hlášky, i když třeba nejsou ani moc vtipné, protože kdyby je pronesl někdo jiný, byly by absurdní, ale v jeho podání nabírají novou dimenzi. Takže dneska vyhrává "Myslím, že mě zavraždila."
V S02E02 to bylo Jamieho "Budu tě strašit až do konce života." Jo a zapomněl jsem na Kelly: "Právě proto tě lidi zabíjej..."
Ostatní linie (včetně záhadného vraha) a parodie na King Konga nic moc, samozřejmě lezení na budovu znalce potěšilo
, ale myslím, že mohli vymyslet něco lepšího. Každopádně to ale ukázalo dvě věci - že má Nathan opravdu moc rád Kelly a že i zvířata můžou mít superschopnosti.
Nejlepší byl závěr, poté, co se Simon svěřil. To objetí od Nathana jsem mu fakt hrozně přál. A samozřejmě pět superhrdinů s městem na pozadí bylo LOL.