Zdravím obyvatele místního fóra (s některými už se znám
).
Tak jsem právě dokoukal tento úžasný seriál. Dokud mám ještě poslední epizodu v hlavě:
V časových smyčkách problém nevidím, ano jsou plné paradoxů, ale tak už to bývá.
Například jsem si všiml tohoto paradoxu, přijde mi skoro "závažnější" než všechny ostatní:
Simon dá v minulosti Sethovi deset táců, které dostal od něj samého, a Seth je v budoucnu dá Simonovi, ten se s nima zase vrátí do minulosti a dá je Sethovi atd. Kde se těch deset táců sakra vzalo?!
Co se týče těch schopností cestování v čase, taky mi nejdřív nedošlo, že Curtisova schopnost je ta co ji měl Hitler-dědek, přišlo mi že jsou rozdílné - Curtis se vracel vždycky do nějakého okamžiku svého života, vtělil se sám do sebe. Nebyli tam dva Curtisové jako u Simona. Pochybuju, že by se děda vrátil sám do sebe, leda že by opravdu neomládl a vrátil se do nějakého okamžiku kdy byl dítě - pak by ale musel za Hitlerem cestovat, zatímco on se tam objevil přímo stejně jako pak Kelly, která v té době ani nežila. Tohle mi prostě přijde divné. Leda že by ta schopnost byla vytuněná.
Tak a teď mi nezbývá než čekat, kdyže bude další série, někdy na podzim? Ale moc postav nám teda nezbylo, toho Nathana bych tam fakt uvítal, i když by jeho povaha asi dost bila s Rudyho...