Ďasík píše:
Hlava: Pokud o tom nevíš, tak Kelly se té své skvělé, nejlepší a nejmocnější schopnosti chtěla zbavit už od prvního dílu.
Ale uznávám, že ten rocket scientist nic moc. Každopádně si ale nemyslím, že čtení myšlenek byla nejlepší schopnost... Nathan a Simon měli mnohem lepší.
Cestování časem je taky fajn, i když tu byla spousta nelogičností, je to už stejně jedno. Od chvíle, kdy Simon ví, že je Superhoodie, i když to vědět nemá, nemá cenu řešit logiku...
A pokud ti díly "co by, kdyby" přijdou zbytečné a natahovací, pak se ti asi nelíbily ani S01E04 (Curtis 4x jinak) a S02E06 (mlíkař). Protože ty se taky vrátily na začátek, jako by se nic nestalo.
Co se týče Kelly, tak jsem samozřejmě mluvil o schopnosti time-travel - to je pro mě nejmocnější schopnost. To původní čtení myšlenek už neřeším
S01E04 bylo dobrý, poněvadž se to vracelo opakovaně, dokud se to nepovedlo tak, jak mělo. Alespoň tam o něco šlo, předvedla se schopnost, neměnilo se tolik věcí, apod. Ale pokus zabít Hitlera, nechat tam mobil a pak jediná změna v budoucnosti je to, že všichni mají na sobě hákače je prostě blbost a předem víš, jak to musí skončit - že se někdo vrátí a napraví to a celý díl jen čekáš, až to někdo udělá a takové ty napínavé chvilky, jako že "dal schopnost Curtisovi a toho zastřeili a co jako teď" úplně ztrácí na té napínavosti, protože prostě víš, že mu to nedal, atd. Ale pravda, nehledám-li v tomo logiku, tak budiž.
S02E06 už si ani nevzpomínám bohužel, nicméně u S01 a S02 mi slabší chvilky vždycky vynahradil 100% Nathan
Uvidíme, co přinesou další díly. Moc se mi taky nelíbí, že ty schopnosti má čím dál více lidí a stávají se z toho Heroes nebo něco takového. Sám jsem zvědavý, kam to spěje.