tak epizoda výborně vymyšlená, výborně zahraná a celkově excelentní, akorát pro mě trošku zkazená tím že sem od věty "Laktose intolerate" (píšu jak slyším) tušil jak to dopadne, takže napětí tolik nebylo. ale je pravda že když mlíkař bodnul, tak sem seděl napnutej jak struna
ale jinak fakt dobrá epizoda, nápad s mlíkem geniální, na další díl se těším víc než na vánoce
a ještě k těm cestám časem:
napadl mně ještě jeden fakt, který zásadně podporuje moji teorii, a to že nebýt superhoodieho by všichni byli pod vlivem té vymývačky mozků z 1x06, protože by dostala i Nathana a ten by jí nemohl zabít. to jak by simon věděl co se stane potom zatím vysvětluje jenom moje teorie (forum 1x04 kdyby to někoho zajímalo), a teorie s tím že simon skoušel hodně variant než mu to vyšlo, ale pak by mně někdo musel přesvěčit že by po každé cestě do jednoho období nevznikla jeho další kopie, nebo říct co se s nimi stalo.
to jenom tak k zamyšlení
PS: tím že se Simon vrátí může seriál klidně i končit, vzhledem k tomu že každá serie odpovídá asi 3-4 týdnům, nebo mi to tak aspoň příde, mají tvůrci čas i na 15 sérií než Simon viditelně zestárne, takže to bych jako argument nepoužíval