Dneska jsem na to znovu koukal a když jsem viděl Simona z budoucnosti, něco šíleného mě napadlo: co když má VŠECH PĚT SCHOPNOSTÍ?! Třeba právě kvůli nějaké transplantaci...
Proto dokáže cestovat časem a proto je imunní vůči Alishe - stejná schopnost by se navzájem vyrušila. To, jestli dokáže číst myšlenky a být neviditelný, tam sice není, ale můžeme to předpokládat...
A co se nesmrtelnosti týče, buď zase ožije (a tu smrt jen nahrál kvůli tomu týpkovi a nechal se podpálit jen kvůli tomu, aby ho nepoznali, než bude moct zmizet), nebo je oheň jedinou možností, jak zničit nesmrtelného (kromě drog, co obrací schopnosti naruby).
Nad tím jsem se už zamýšlel vlastně hned, jak jsem to o Nathanovi zjistil, protože by bylo divné, kdyby dokázal povstat z popela. Hned, jak jsem viděl, že je na konci šestky v rakvi, řekl jsem si "Díky Bohu, že ho nespálili."
Zajímavá otázka je i to, jak by se mohl Nathan "vzkřísit", kdyby ho ten týpek rozřezal motorovkou na kousky? To by ho nejdřív asi museli seskládat dohromady, jinak nevím...
No a teď mě napadla ještě jedna věc.
Co když si s Alishou nechali vyměnit srdce? Tudíž by ona byla v budoucnosti neviditelná a on by dostal její schopnost... Taky by to všechno vysvětlilo, ale uznávám, že to už je moc ujeté.
Jinak pro mě je nejlepší tenhle rozhovor z konce trojky:
- Nathan: Právě jsem si uvědomil, že jsem tento týden nezemřel...
- Simon: No, je teprve čtvrtek, ještě máš dost času...
- Nathan: Proč mi něco takovýho říkáš, ty vole?
- Simon: Takže už mě nemiluješ?
- Nathan: No jo, tak jsem tě miloval, to je toho...
- Simon: Myslím, že bysme si o tom měli promluvit.
Ten z tohohle dílu o tom, kdo je tady ten vtipnej, je jen hezké pokračování...