Nevím, nevím. Necítím se z toho dobře. Autoři se snaží, ale jakmile jsem viděl, že superhoodie je Simon a ještě k tomu z budoucnosti, tak jsem si říkal, že šlapou po tenkém ledě. Samozřejmě se mi to líbí, ale jen pokud u toho nepřemýšlím. Protože teď nevím, jestli jsem nad tím přemýšlel moc nebo jestli mi něco uniklo, ale takový obrovský časový paradox se jen tak nevidí.
Přemýšlejte se mnou - Budoucí Simon se vrátil do minulosti, aby zachránil Alishu před smrtí. Nebo ne? Něco se jí stalo, umřela a on tomu chtěl zabránit. Vrátil se v čase, všechno naplánoval a zachránil ji. Jak je ale potom možné, že se do sebe zamilují a prožijí spolu románek? Myslím v realitě budoucího Simona. Protože pokud v jeho realitě byli v tom skladu, Alisha utekla, gamer jí pronásledoval a zabil, protože tam nebyl žádný superhoodie, není možné, aby s ní potom prožil nějaký románek. Jelikož je tak trochu mrtvá.
Pokud někdo nechápe co tím myslím:
Začátek........................................Současnost.....................................Budoucnost
------------------------------------------------------------------------------------------------------>
Alisha a Simon spolu........................Alisha umře..................................Simon se vrátí
nic nemají......................................................................................aby ji zachránil
Není možné, aby v jeho realitě vznikl nějaký vztah s mrtvolou. I když u něj člověk nikdy neví
Možná, že autoři mají nějaký ultimátní plán, jak se s tímhle poprat, ale nevím. Přijde mi to zvláštní. Ještě je tedy možné, že Simon vyzkoušel několik různých realit, kde Alisha umřela různými způsoby. Je možné, že v jeho realitě se seznámili, byli spolu a ona potom kvůli něčeho z minulosti zahynula. Simon se vrátil a zkoušel ji různými způsoby zachránit a tohle byl nějakým způsobem ten zásadní okamžik. Nevím tedy proč, když toho gamera ani nezneškodnili.
Pokud mi něco uniklo a bylo to tam vysvětleno, budu rád, když mi to vysvětlíte