Tak tu máme novou epizodu a můžeme hodnotit.
Já jsem nadšen. Přijde mi, že se Misfits vrátili v celé své kráse a minimálně první díl drží kvalitu první řady. Hudba zase na výbornou, herecký výkony supr, hltal jsem každou minutu a byl napjatej jak kšandy. Žádnej z americkejch seriálovejch hitů posledních pár let mě nepohltil tak jako Misfits a doufám, že tuhle kvalitu tvůrci i nadále udržej. Teď k dílu...
POKUD JSTE JEŠTĚ NEVIDĚLI AKTUÁLNÍ DÍL, NEČTĚTE DÁL!!!Asi všichni jsme čekali, že Nathanovu nesmrt odhalí Kelly čtením myšlenek, takže to moc překvapivý nebylo, ale jak otevřeli rakev a Nathan hrál mrtvýho... dokonalý. Celej díl byl opět proloženej jeho skvělejma hláškama a jeho "monkeyslut" bylo geniální.
Ta "mentally ill" holka byla pěkně šeredná a ta proměna mi přišla udělaná mnohem líp než třeba v Heroes. Když zabili novýho vedoucího, tak mi v tu chvíli vůbec nedošlo, že může Curtis vrátit čas a říkal jsem si, že to už je trochu moc, aby tam měli další mrtvolu. Nakonec to ale bylo vyřešený nádherně a líbilo se mi, že nakonec nezabili ani tu holčinu. Těch mrtvol by tam už bylo moc a těžko by se dalo uvěřit tomu, že na ně nikdo nepřijde.
Taky se mi líbí, jak se nám zase vyvíjej postavy. Dozvěděli jsme se něco novýho o Simonovi a zároveň se hnul dál "vztah" Kelly a Nathana... Navíc se tvůrci evidentně snažej držet první řady v tom, že se misfiti nebudou snažit někoho zachraňovat atd. ale žijou si dál svůj život a dělaj veřejně prospěšný práce.
Z prvního dílu mám fakt skvělej pocit. Rozhodně to není z těch 7 odvysílanejch nejslabší díl a to je dobře. Snad se tohle tempo udrží a bude to zajímavý i dál.