Tak podle mě je tam tedy akce dost. Hlavně dost otázek (kdo je Abbey, co má za lubem probační a kdo je ta jeho láska - je nejspíš na kluky, podle toho, co říkal Curtisovi, takže Finn? Rudy? někdo neznámý?). Abbey je IMHO nesmírně zajímavá (zaujala mě hned v prvním okamžiku, jak tam ležela na chodbě). Taky Nadine je dost zajímavá postava. A duo Finn/Jess mám raději než Simon/Alisha. Simon/Nathan a Finn/Rudy jsou dost vyrovnaní. Rudyho zbožňuju úplně stejně jako Nathana. Jsou sice oba prasáci, ale každý má úplně jinou osobnost. Navíc Rudyho schopnost je nejlepší, jaká tam kdy byla! (jako pro diváka).
Dost se mi líbí, že čím dál víc vyzdvihují to "bouřka dala každému, co si přál", což je fakt skvělé. Ta ztráta paměti u Abbey se podle mě vztahuje k tomu (vzhledem k ději z minulého dílu), že asi přišla o dítě a "přála si zapomenout". Jess podváděl přítel, asi s její kámoškou "přímo před ní a ona to neviděla" a hle - vidí skrz zeď. Finn asi zrovna dokoukal nějaké scifi a chtěl hýbat věcma
. Tohle se mi prostě strašně moc líbí a podle mě je to nejvíc geniální nápad, co se superschopností týče (všeobecně).