No, časové schopnosti byly tři:
1) Schopnost cestovat v čase - tj. zmizet v přítomnosti a objevit se "po svém boku" v minulosti - tu má teď Simon,
2) Schopnost pozastavit čas - tu měla ta mrcha v S03E01,
3) Schopnost vracet čas - tu měl nejdřív Curtis, pak Hitlerděda, pak Kelly a pak Sethův leguán, protože Kelly Sethovi řekla, že se má postarat o to, aby takovou nebezpečnou schopnost už nikdo nedostal... Tahle schopnost se ale neměnila - Curtis vrátil čas, ale neomládl (jinak by nevěděl, co má udělat), něco změnil, vrátil se zpět (S01E04) a pamatoval si všechno. Děda vrátil čas, ale neomládl (jinak by nevěděl, co má udělat), něco změnil, vrátil se zpět a pamatoval si všechno. A Kelly vrátila čas, ale neomládla (jinak by nevěděla, co má udělat), něco změnila, vrátila se zpět a pamatovala si všechno. V tomhle vážně problém nevidím.
Co se tohohle týče, všechno sedí, když pomineme, že je absurdní, že jeden mobil může obrátit výsledek války tak, že je všechno úplně při starém, kromě toho, že Němci vyhráli.
Jediné, co nesedí, je, kde a kdy se sakra Simon dozvěděl, že je Superhoodie.
Simon a Alisha se teď ale už (narozdíl od Nathana) prostě nemůžou vrátit, budou mi hodně chybět...
No a co se týče epizody, nevím, co napsat. Všichni ji vychvalují, mně přišla - až na konec - taková nic moc... V půlce dílu jsem psal bakeLitovi, že mi přijde nějak moc pohodová...
Jo a potěšilo mě, že ta mrcha, co zombíkovala lidi a zabila Nathana, ukázala, že je skutečně čisté zlo.
Protože Koli mi nevěřila.