Samozřejmě jsem si těch třech měsíců všiml, dokonce už mám za sebou i kvíz o tomhle dílu (14/20).
Problém je v tom, že Alisha Future Simonovi slíbila, že to nikdy Simonovi neřekne. A i v minulém díle mu to řekla jen proto, že ji sledoval, kam jde, a de facto na to přišel sám. A sledoval ji jen proto, že se před ním - neviditelným - přeřekla. Řekla v depce ze slávy Nathanovi, že jí Simon řekl, že doba, kdy sbírali odpadky, bylo nejlepší období jeho života. A protože jí tohle Simon nikdy neřekl, byl zvědavý a ta zvědavost ho dovedla až do Superhoodieho doupěte...
Takže buď se v tom mezidobí stalo něco fakt hrozného, o čem nás neinformovali (což od nich není hezké), co způsobilo, že se to Simon nějak dozvěděl (Alisha by mu to bez vážného důvodu neprozradila), nebo tu něco nesedí...
Každopádně nejsem sám, na Twitteru i na oficiálních stránkách je tohle považováno za největší "chybu" v tomhle díle, kterou snad osvětlí ve třetí sérii. Další je třeba, jak mohli mít ty peníze, když se z té skříňky vysypaly před očima spousty dalších lidí? Přece by jim je jen tak nikdo nenechal... Někteří dokonce tenhle díl skutečně považují jen za speciál, kde se mohlo stát cokoli a nemělo a nebude to mít návaznost (což je ale extrém a podle mě blbost). Další teorie je, že třetí série bude právě o tom, co se dělo ty tři měsíce (to by ale taky bylo divné).
Každopádně ale nechci být za negativistu, Misfits jsou super, a i přes tyhle nedostatky se mi tenhle díl líbil, jen doteď to všechno krásně zapadalo a najednou ne...
Nejlepší byla celá Nathanova linie, role starostlivého taťky mu naprosto sedla... I ty koledy.
A Simon byl se svou žárlivostí a sexuální nejistotou taky super (akorát se tohle vůbec nemělo stát, protože neměl chodit s Alishou a neměl o "sobě" vědět
).